Meghan Markle mund të ishte një arkitekte e shkëlqyer; Brenda shtëpisë së vjetër të Dukeshës me 4 dhoma e 3 tualete


Meghan Markle mund të jetojë tashmë në një Pallat Mbretëror me Princin e saj, por para se 38-vjeçarja të merrte titullin dukeshë, jetonte në Los Angeles si 4 milionë njerëz të tjerë.  Meghan, asokohe një aktore me kohë të plotë jetonte në një shtëpi me katër dhoma, 3 tualete në qendër të parkut Los Angeles's Hancock.


Duket se Meghan Markle kur ka patur mundësinë dhe ka qenë e lirë të dekorojë ambientin e saj sipas shijes së saj, kjo e fundit nuk paska munguar.


Kuzhina moderne, tualetet luksoze dhe ngjyrat neutrale (e sigurisht pronësia e Meghan) e ka rritur vlerën e kësaj shtëpie deri në 1.8 milionë dollarë!  Falë fotografive të marra nga revista Elle, ju ftojmë të bëni një tur një shtëpinë e dikurshme të dukeshës.